Cervesa artesana ecològica CESC

Cervesa CESC recomana el consum responsable

Cerveses elaborades exclusivament amb matèries primeres ecològiques degudament certificades. No es fan servir additius. Són cerveses vives, sense filtrar ni pasteuritzar. Per això en el fons de les ampolles trobareu el pòsit resultant del procés de maduració.

Xesca

Cervesa de tipus ALE (alta fermentació).

Nota de tast: Poca escuma blanca però persistent. Aroma a cereal i lleuger a llúpol herbal-floral. Entrada sedosa. Gust a llúpol acompanyat de molt cos, poc amarga, final aspre i sec. Postgust fresc a llúpol.

Malts Pilsner i Carahell Ecològics

Llúpol Saphir Ecològic

ALC: 5,5% IBU: 35

Marion - Esperit d'ordi

Vols saber quin és l'origen del nom de la cervesa?

Cervesa de tipus ALE (alta fermentació). En aquesta cervesa no hem aplicat els processos de segona fermentació en ampolla, per tant, es tracta d'una cervesa que conté una quantitat inapreciable de gas procedent de la fermentació principal, com la cervesa que prenien a l'Edat Mitjana. Podem dir, per tant, que es tracta d'una cervesa SENSE GAS.

Nota de tast: Color rogent tèrbol sense escuma i amb molt poc carbònic. Aromes torrefactes. Sabor maltós dolç amb notes torrades i caramel. Molt untuosa i sense presència de llúpol. Final refrescant tot i la untuositat.

Malts Vienna, Caramunich i Carafa Ecològics

Llúpol Saphir Ecològic

ALC: 5,8% IBU: 22

Júlia

Cervesa de tipus ALE (alta fermentació).

Nota de tast: Cervesa torrada de color marró tèrbol. Destaca pel seu aroma a cafè. Cos lleuger i amb poca amargor. Molt poca presència de carbònic.

Malts Pilsner, Caramunich i Carafa Ecològics

Llúpol Hersbrucker Ecològic

ALC: 5,4% IBU: 22

Segueix-nos al Facebook cervesa-cesc.facebook

C.E.S.C., S.L. 2014