Cervesa artesana ecològica CESC Cervesa artesana ecològica JK

Cerveses CESC i JK recomanem el consum responsable

Som el primer obrador de la ciutat de Barcelona en elaborar exclusivament cerveses artesanes ecològiques

El nostre projecte arrenca al barri del Poblenou el juliol de l'any 2014 de la mà d'en Francesc Ferrer amb les seves receptes que duen la marca CESC, acrònim del nom de la societat, CERVESERA ECOLÒGICA I SOSTENIBLE CATALANA.

El mes de març de l'any 2016, en Jordi de Mier, mestre cerveser de Cerveses JK, entra a formar part del projecte. Compromés d'igual forma que CESC amb la Natura i el medi ambient, també va començar el seu camí cerveser al barri del Poblenou

Des d'aquell moment les Cerveses JK i CESC s'elaboren a LA CERVESERA DEL POBLENOU, el nostre obrador.(Veure mapa).

El nostre criteri fonamental és l'ecologia, la cura del medi ambient i de la Natura. En el nostre cas, fem servir matèries primeres conreades sense pesticides ni productes químics de síntesi que provoquin danys al nostre entorn.

Elaborem les nostres cerveses posant especial atenció a la qualitat, perquè per nosaltres és molt important que gaudiu d'elles amb els cinc sentits, ja sigui prenent-les sols o compartint una vetllada amb una agradable companyia.

Seguint amb la nostra voluntat de cooperar i compartir, des del 2019 La Cervesera del Poblenou passa a ser la seu de la cooperativa Cervesers artesans de Catalunya SCCL (CAC SCCL). Aquest projecte, creat conjuntament amb BARRET CERVESES i BREW BY CODE ens permet compartir l’obrador i poder donar un pas endavant en la qualitat dels nostres productes, dins un mercat tan exigent com és el de la cervesa artesanal. A més, la unió amb altres cerveseres ens dóna l’oportunitat d’intercanviar coneixements i unir esforços, sempre des d’una organització cooperativa, horitzontal i democràtica.

Podeu comprar les nostres cerveses a la botiga en línia de la Cooperativa (Botiga CAC SCCL) on, a més, podeu trobar cerveses dels nostres companys.

Cerveses artesanes ecològiques certificades

Segueix-nos al Facebook cervesa-cesc.facebook

C.E.S.C., S.L. 2016